Центар за грижа за корисници

За какви било дополнителни информации, Ве молиме контактирајте нè на еден од следниве начини:

  • пратете е-мејл преку контакт формата наведена подолу
  • пишете му директно на операторот/агентот преку "live chat" апликацијата, која Ви е достапна на долниот десен агол од оваа страница, при што ќе контактирате во живо со нашиот оператор
  • или јавете се во Центарот за грижа за корисници на бројот 02/181 и со задоволство ќе одговориме на сите Ваши прашања

Нашиот контакт центар Ви стои на располагање 24 часа, секој ден.

 

Контакт форма

Ве молиме изберете услуга. Можна е селекција на повеќе од една услуга

Колку е 4 плус 6.