Денес препорачуваме

Back
Next

Grandpa Joe's Magical Playground

Цртан филм

08:30 09:00
70. канал Baby TV

Wheeler Dealers (Series 8): Karmann Ghia (Episode 9)

Документарна емисија

11:40 12:35
31. канал Discovery Channel

Кучеграбач

Игран филм

22:05 00:05
56. канал HBO Comedy

Среќниот Луи, еп. 6

Играна серија

20:00 20:30

56. канал HBO Comedy

Дополнителни програмски пакети

BoomTV Ви нуди можност да одберете дополнителен пакет со телевизиски канали кои најмногу одговараат на Вашите потреби.

повеќе

HBO и HBO Comedy нa BoomTV

Уживајте во програмите на ТВ каналите HBO и HBO Comedy! Активирајте го HBO пакетот и гледајте ги омилените филмски јунаци...

Дигитална телевизија со CAM Module

CAM модул е уред кој Ви овозможува да следите дигитална телевизија без да користите приемник. Уредот е достапен во продажните салони на ONE...

Добијте бесплатен таблет Samsung!

Со новите Fix/Net/TV SMART пакети сега добивате многу повеќе! Одберете од различните пакети според Вашите потреби...

повеќе